Rabu, 5 Mei 2010

video

nananana ganu kiteeeeeeeeeee.....hahahha nie aku nak cita skit kan ampa semua trip aku g ganu ngan memeber.memang sempoi la...aku memang teringin sangat nak g pantai timur..tak pernah lg aku sampai ke sana dan trip nie adalah fisrt time aku jejak kaki kat negeri yang terkenal ngan awek comey lote and penyu hahhahahha.kami bertolak dr kulim pukul 3 pagi disebab kan kawan aku yang tak bra pa paham bahasa melayu dok kacau aku tidoq.singgah minum kat kg aku(sungai seluang).pastu bertolak naik highway grik.aku ngantuk tahap jebon dah.kawan aku si pak burn yang bawak keta yang si aris yg tak brapa paham bahasa melayu tu dia jd bos dok lakang.dok layan best punya best skali aku nampak satu benda tepi jalan masa kami dok naik bukit kat grik.aku tekejut lipan gak aaaaingat mnatang apa rupanya gajah mak aiiiii punya la besar...aku ingat kalau dia pijak cik pero aku kau mesti tibai balik laaa.tiga ekor lak tu...aku terus terang bijik mata yang duekor kawan ku yang hampeh nie dok gelak.kalau ada skit jantung mau padam tekejut mcm niee.pukul 7 kami sampai kat kelantan..rasa sat ja dok sembang2 sampai kelantan and pukul 12 kami sampai kat terengganu..kira tera gak aa budak kedah yang tak besa p leh sampai tanpa sesat hhahahhahahhahahhahah.aku pon chek in la chalet kat batu rakit mak aiiiiiiiii aku rasa mcm semua kusut masai yang dok ada kat otak mcm dah dibuang jauh jaaa.cantik dia punya pemandangandapat chalet ngadap pantai lakkkkk apa lagi tido dulu laaa hhahahhahahahha.aku pon tidoq la dlm stegah jam perut bunyi lak.hehhehe biasa aaa...td nyorok jaa..kawan aku dua org tu bebal ngan aku hhahaha baru setangah jam ja tidoq..p kena kopok leko pastu p ronda2 kawasan batu rakit tu....cantik...aku ada misi sebenarnya.tp aku malaih la nak cita.hal peribadi..hahhahahah.habis misi ja mlm tu pa lg kroiiiiiihhhhhhhhhh zzzzzzz.esok hari p air terjun sekayu...letih gak aaaa.lusa kami nak betolak balik singah rantau abg ngan cherating dua2 pantai memang cantik sngat.sedih aku nak tingai bumi terengganu yang cantik sangat niee huhuhuhu.kami bertolak balik singah kl dan mandi swimingpool lg hahhahaha.





Tiada ulasan:

Catat Ulasan