Isnin, 24 Mei 2010

barua


baruaaaaaaaaaaa itu ja aku leh gambar kan kat manusia yang perangai dia mcm busuk perut kurang jar hati .....pembawa masalah pencetus huru hara dan peyemak pala otak..cakp mcm haram jadah....mulut busuk lg dr tempat najis khinzir@babi....hang ingat senang aku nak ngalah ka hang tunggu masa dah hari aku nak balas balik kat hang...aku akan buat aku janji ngan nyawa aku sendiri....hang taw la nasib hang nanti......aku dedam sampai mati

Rabu, 5 Mei 2010

cuti cuti malaysia


nak bercuti????nak wat rombongan keluarga atau kawan2 ,.....sini tempat yang terbaik leh aku atur untuk sapa yang nak pi.Pulau perhentian terenganu air nya jernih sejuk mata memandang pasirnya putih memang menakjubkan..p dulu baru tau.....harga utuk seorang ialah rm420 sahaja untuk 3 hari 2 malam termasuk:

  • tempat tingal (1 bilik dua org)
  • transport dari kulim ke pulau perhentian pergi dan balik

kawasan kulim dan berdekatan sahaja...kalau berminat sila hubungi aku dia talian 017-4711051.


aku tak suka marah. marah buat aku tak tentu hala dan aku cepat buat keputusan yang aku tak pikir panjang....tp keadaan sekeliling selalu wat aku marah...tu yang aku tak suka tu bukan pa dah kalau dan naik agin aku nie bukan senang nak cool balik.kalau aku marah jd tu mcm menatng kat gambo atas tu tu laaa aku tak kira sapa dah yang ada tu sebab aku suka sabar dulu tp kadang2 keadaan mcm memaksa aku keluar kan sikap amarah aku niee...selalu lepas aku marah mesti aku sakit pala lalu aku g kat higway yang berhampiran aku menjeritt wrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...tu ja cara nak bg tenang jiwa niee...aku nak cerita kat sini tentang kawan2 yang tak pandai nak jaga hati member, mulut busuk bau lonkang dan kuang jar dan dia tau suruh org jaga hati dia ja.setengah kawan yer tak pernah pikir yang kawan dia nie manusia yang punya perasan marah gak.kawan2 mcm nie tak kawan pun tak pa satu lg kawan2 zaman la time kita berduit dan senang memang ramai.time kita kering kontang hampeh sapa pon tak dak.aku paling benci org mcm nie.sebab ada kawan aku yaang perangai mcm nie.time kita senag himpit kita.time dia senang batang hidung pon tk nampak baruaaa betul.duit dia simpan sangup guna duit kawan tp ngan pompuan maihhhhh abg beli klcc pon sanggup..bangsat kan kawan jenis mcm nie..sedar la dr kalau hang baca apa ku ulis nie toksah dok wat hebat sedang kan hang tu tak dak pa.jng dok wat sempoi la sebab diri hang tak sesempoi yang hang rasa ckp pun tak serupa bikin .tp org jenis nie dia bukan sedaq kata perangai dia mcm nie..jng sampai satu hari aku soud beradap.masa tu tak guna dah hang leh berambus laaa.aku bukan tak leh tima nasihat tp aku tengok gak yang bg nasihat.kalau diri hang pon tak betui jng dok rasa nak tegur org ok
video

nananana ganu kiteeeeeeeeeee.....hahahha nie aku nak cita skit kan ampa semua trip aku g ganu ngan memeber.memang sempoi la...aku memang teringin sangat nak g pantai timur..tak pernah lg aku sampai ke sana dan trip nie adalah fisrt time aku jejak kaki kat negeri yang terkenal ngan awek comey lote and penyu hahhahahha.kami bertolak dr kulim pukul 3 pagi disebab kan kawan aku yang tak bra pa paham bahasa melayu dok kacau aku tidoq.singgah minum kat kg aku(sungai seluang).pastu bertolak naik highway grik.aku ngantuk tahap jebon dah.kawan aku si pak burn yang bawak keta yang si aris yg tak brapa paham bahasa melayu tu dia jd bos dok lakang.dok layan best punya best skali aku nampak satu benda tepi jalan masa kami dok naik bukit kat grik.aku tekejut lipan gak aaaaingat mnatang apa rupanya gajah mak aiiiii punya la besar...aku ingat kalau dia pijak cik pero aku kau mesti tibai balik laaa.tiga ekor lak tu...aku terus terang bijik mata yang duekor kawan ku yang hampeh nie dok gelak.kalau ada skit jantung mau padam tekejut mcm niee.pukul 7 kami sampai kat kelantan..rasa sat ja dok sembang2 sampai kelantan and pukul 12 kami sampai kat terengganu..kira tera gak aa budak kedah yang tak besa p leh sampai tanpa sesat hhahahhahahhahahhahah.aku pon chek in la chalet kat batu rakit mak aiiiiiiiii aku rasa mcm semua kusut masai yang dok ada kat otak mcm dah dibuang jauh jaaa.cantik dia punya pemandangandapat chalet ngadap pantai lakkkkk apa lagi tido dulu laaa hhahahhahahahha.aku pon tidoq la dlm stegah jam perut bunyi lak.hehhehe biasa aaa...td nyorok jaa..kawan aku dua org tu bebal ngan aku hhahaha baru setangah jam ja tidoq..p kena kopok leko pastu p ronda2 kawasan batu rakit tu....cantik...aku ada misi sebenarnya.tp aku malaih la nak cita.hal peribadi..hahhahahah.habis misi ja mlm tu pa lg kroiiiiiihhhhhhhhhh zzzzzzz.esok hari p air terjun sekayu...letih gak aaaa.lusa kami nak betolak balik singah rantau abg ngan cherating dua2 pantai memang cantik sngat.sedih aku nak tingai bumi terengganu yang cantik sangat niee huhuhuhu.kami bertolak balik singah kl dan mandi swimingpool lg hahhahaha.





Selasa, 4 Mei 2010

cehhhhhhhhhh cehhhhhhhhhhhhhhhhhh


aku pening tul la semlm.benda yang korang tengok kat atas tu blow off salah satu part untuk keta aku...aku memang dok cari benda alah nie dah lama dah tp fulus ja tak mengizin kan kemarin aku dapat rezeki tak sengaja and apa lg aku cari la. call punya call kat kawan kawan ada.aku pon semangat la pi kedai dia.bila dah sampai aku pon mintak nak belek2 benda alah nie...dok syok aku belek2 aku cari mana brand apexi niee .... skali cop apexi takdak.hampeh tul bentuk sma fungsi aku tak taw sebab blum try lg..kalau tak sama aboo aku pulang balik laaa benda alah nie.dia kata blow off nie dok kat injin evo 3.takakn ijin rb 20 aku tak leh kan??? hhahahahah pening dh aku pon amik laaa...lepasnie bersin lak cik pero aku....


Isnin, 3 Mei 2010



the godfather cerita yang mengisah kan tentang keluarga mafia yang bertapak di america dr pada pendatang hinga membina empyarnya sendiri.cerita yang mengisah kan kehidupan don vito carleons yang lari dari italy dan memasuki amerika dan mula membina satu keluarga yang digeruni oleh semua rakyat amerika.fiilem yang di tulis oleh Mario Puzo dan di arah oleh Francis Ford Coppola ini memang menarik kalau korang layan tak caya try la.don carleons sebangai pengasas gagasan mafia itu cukup pandai mangatur setiap strategi yang memudah kan kerja nya.lebih kurang kalau kat mlaysia nie diorg pangil tok ayah laaa.tp dia nie tok ayah yang pandai dan cerdik.dan setaiap kerja kerja gelap nya tidak terlibat ngan dadah.dengan unkapan "the offer can't refuse"sebagai treadmark yang digunakan oleh keluarganya.setelah ketidaan don carleon anak nya telah menganas lag dasyat...korang tengok la sendirik aku malaih dah aa nak cerita...cerita peberet aku.nie gara2 abg aku la niee.hahhahahhaha.dr situ aku mula menjadi peminat the god father dan idola aku ialah don carleons dan anak nya

Ahad, 2 Mei 2010

cik pero ku sygggggg


nie la harta yang aku ada buat setakat nie..aku nie nissan carzy..model yang paling aku minat dlm nissan nie mestilah yang terbaru punya nissan skyline gtr35 tu...gila dapt pakai yang tu kira leh posa sebulan ooooo (bulan ramadan laa)hahahhahaah.yang aku nya nie model nissan cefiro a31.nadi pengerak rb 2o auto hehehhe(skyline r32) jadi lah.....aku minat keta nie sejak aku start tengok skyline and start aku beli bluebird aku dulu.bg aku kepuasan tarik blakang nie memang tak dak tandingan nya la(bg aku la)...bukan pasal drift tap kelainan dia pada pengemar kereta tarik lakang ja yang tau pasai pa org gila sangat nak pakai cefiro nie.cik pero aku nie standrt mendrt lg.bayak yang aku nak kena godek lg.banyak barang aku nak kena masuk lg.cat dia pon dah tak brapa cantik dah aku dok berangan nak buh kaler purple ja baru mariiiiii hahahahah baiq jambu skit..kadang2 nak main keta mcm nie kena banyak kesabaran kalau ikut hati memang la nak borong semua bg masuk kat dia.pelan2 kayuh.dulu kau leh sabar nak dapt benda nie tak kan la tak leh kot.aku nak ucap tima kasih kat my bos and my big bos.pasai depa ku dapt pakai cik pero aku niee....biaq apa org kata janji aku dah boleh apa yang aku nak iaitu mula berjinak ngan injin yang berkuasa turbo....aku minat turbo nie sejak aku skolah lg tp masa tu tak reti apa lg..bila abg aku pakai vtec aku pon leh blajar serba skit pasai vtec tp bukan aku tak minat nak pakai vtec tak salah kalau aku bercitarasa turbo kan???mcm kita pi kedai makan ngan member2 kalau aku oder mee goreng aku tak leh nak oder kat org lain bg sama tu yang aku cuba jelas kan kat cini citarsa org nie berbeza dan Allah memang jadi kan kita berlainan citarasa kalau sama, tak ka boring namanya tu..aku dlm bab turbo nie kalau dlm plajaran leh kira baru dok blajar abc laa.z pun lum sampai lg.aku nak mintak gak sapa2 yang lebih pengetahuan pasal turbo nie mintak diorg tunjuk ajar..banyak yang aku kena tau lg....aku banyak blajar dr my taiko pasal keta nie biasa la dia kan abg hahhahahahhahahahhahahahah